ALLTID KLAR

Ikke sjeldent blir man skitten på både hender og på klærne når ladekabelen skal håndteres. Med Tidybox ligger ladekabelen alltid klar til å settes rett i kontakten, og med én hånd manøvrerer du den enkelt inn og ut av bilen.

UNIVERSAL

Tidybox er universal når det gjelder størrelse. Den passer alle modeller av ladekabler, både ladekabler med innebygget ladeenhet og ladekabler uten ladeenhet.

Låsebøylen som fester kabelen til boksen har god plass slik at kabelen kan beveges fritt. Det gjør at kabel og boks alltid er knyttet sammen og bidrar til at det er enkelt å kveile inn og ta ut kabelen. Du kan trygt forlate boksen ved lading siden den alltid er låst sammen med kabelen.

boks til ladekabel elbil, veske til ladekavbel elbil, bag til elbil ladekabel
Hyundai ionic electric winter

SOLID OG ROBUST

Tidybox er designet for å stå ute i vær og vind, år etter år. De smale føttene står stødig uansett underlag og hever boksen fra bakken slik at man unngår å få smuss i bagasjerommet. Vekten er nøye tilpasset slik at den står rolig under kjøring. Vi har også passet på at den skal kunne betjenes med kun én hånd.

Vi bryr oss

*Vi bryr oss om design. Derfor har vi utviklet Tidybox med sømløst design som ser bra ut ved siden av din bil. Den er enkel håndterbar med én hånd og gir deg mulighet til å få med deg handleposer, PC-veska eller treningsbagen i samme vending. 

Ønsker du å vite mer om Tidybox?

Language »