Om oss

Historien om Tidybox

Vi kjøpte vår første elbil i januar 2015. Jeg var avhengig av å ha med ladekabel og lade bilen i arbeidstiden i tillegg til lading i garasjen hjemme.

Da jeg kom på jobb med pent arbeidsantrekk, PC vesken over skulderen, og skulle håndtere en dårlig sammenkveilet og møkkete ladekabel, ble jeg ganske lei av smuss på hender og klær.  Bagasjerommet i bilen så heller ikke bra ut. Kanskje en bagatell for noen, men jeg syntes dette var eneste minuset ved kjøpet av vår nye elbil.

Da ble Tidybox skapt i tankene mine, deretter på papiret og så til slutt av industridesigneren som fikk frem den nydelige formen og egenskapene produktet må ha for å fungere optimalt til formålet.

Nå er vi et team som jobber sammen for at Tidybox skal nå ut til alle, for alle elbiler bør ha en Tidybox!

Tidybox har også et miljøvennlig aspekt da den bidrar at ladbare hybridbiler blir ladet oftere fordi det er enklere og raskere å håndtere ladekabel inn og ut av bil. Dessuten er boksen 100% gjenvinnbar. Miljø og penger spart!

Håper du vil elske din Tidybox så mye som vi elsker vår, for dette har faktisk gjort elbilhverdagen vår komplett.

– Hilde Charlotte Østmoen-

NORSK DESIGN - SOLID OG ROBUST

NORSK DESIGN - SOLID OG ROBUST

Tidybox er designet for å stå ute i vær og vind, år etter år. De smale føttene står stødig uansett underlag og hever boksen fra bakken slik at man unngår å få smuss i bagasjerommet. Vekten er nøye tilpasset slik at den står rolig under kjøring. Vi har også passet på at den skal kunne betjenes med kun én hånd.

VI BRYR OSS

VI BRYR OSS

Vi bryr oss om design. Derfor har vi utviklet Tidybox med sømløst design som ser bra ut ved siden av din bil. Den er enkel håndterbar med én hånd og gir deg mulighet til å få med deg handleposer, PC-veska eller treningsbagen i samme vending.

LÅSEMEKANISME

LÅSEMEKANISME

Tidybox har en låsemekanisme som fester kabelen til boksen. Låsebøylen har god plass slik at kabelen kan beveges fritt. Det gjør at kabel og boks alltid er knyttet sammen og bidrar til at det er enkelt å kveile inn og ta ut kabelen. Du kan trygt forlate boksen ved lading siden den alltid er låst sammen med kabelen. Kabelen trenger kun å låses første gang Tidybox tas i bruk.

UNIVERSAL

UNIVERSAL

Tidybox er universal når det gjelder størrelse. Den passer alle modeller av ladekabler, både ladekabler med innebygget ladeenhet og ladekabler uten ladeenhet.

Language »