Personvernerklæring

Personvernerklæring

Når du besøker vår nettside gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse. Opplysninger om for eksempel hvilke produkter du har sett på anses også som personopplysninger.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

Tidybox AS er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av nettsiden. Tidybox AS følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi om deg?

Opplysninger du selv oppgir:

· Når du registrerer deg med kjøp vil du ligge i vårt kunderegister med de opplysningene du oppgir ved kjøpet (navn, adresse, telefonnr, epost)
· Meldinger du sender til for eksempel til kundesenteret.

Opplysninger vi samler inn ved ditt besøk på tidybox.no:

· Hvilken teknologi du bruker. Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker, IP-adresse, nettverksoperatør og lignende.
· Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker og produkter du klikker på
· Hvor du er. Vi registrerer din geografiske posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for lokalisering.

Informasjonen lagres enten i våre databaser eller på enheten du bruker (pc, mobiltelefon etc.).

Informasjon fra andre kilder

Tidybox.no bruker ikke informasjon fra andre kilder.

Hva brukes informasjonen til?

Vi jobber hele tiden for å utvikle produktene og tilpasse innhold på vår nettside ved å bearbeide informasjonen vi har mulighet til å registrere ved ditt besøk.
Markedsføring og spørreundersøkelser
Av og til utfører vi spørreundersøkelser på vegne av oss selv. Målgruppen for slike undersøkelser kan være basert på personopplysninger.

Deles informasjonen med andre?

Tidybox.no deler ikke informasjonen med andre selskaper.

Hvordan kan jeg administrere informasjon om meg?

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen med mindre det er lovpålagt, for eksempel gjennom regnskapsloven. Du kan selv be om å få fjernet opplysninger fra din brukerprofil. Hovedregelen er at personopplysninger lagres minimum i to år. Hvor fort opplysninger slettes kan variere.

Personvernombud

Tidybox AS vil sikre en trygg og god behandling av personopplysninger. Har du spørsmål ta kontakt med oss på post@tidybox.no

Oppdateringer:
10.12.2017 Lansering

Language »